SUPER FOX NUTRITION streeft naar uw tevredenheid. Als u een product heeft gekozen in onze online winkel en, bij ontvangst, niet aan uw verwachtingen voldeed of defect was, garanderen wij uw recht op omruiling of retournering onder de volgende voorwaarden:

Product vertoont gebreken: Binnen 14 (veertien) kalenderdagen na ontvangst van het product. De eerste stap is contact opnemen met onze klantenservice. Dit kan via WhatsApp of e-mail. Vanaf dat moment ontvangt u alle instructies over hoe u het product kunt retourneren.

Zodra ons team het pakket heeft ontvangen, zullen we de staat van het artikel analyseren om te bevestigen dat het aan de voorwaarden voor omruiling of retournering voldoet. Eenmaal bevestigd, zullen we doorgaan met het retourproces, en u heeft twee opties met betrekking tot uw aankoop:

Omruiling: Voor elk ander product dat beschikbaar is in onze voorraad.

Terugbetaling van bedragen: Volledige terugbetaling van het betaalde bedrag voor het product.

Veelgestelde vragen:

Ik heb mijn aankopen ontvangen, maar wil ze ruilen. Hoe doe ik dat? Ons omruilproces is eenvoudig. U hoeft alleen te controleren of de reden voor omruiling van het artikel voldoet aan een van de onderstaande vereisten:

Omruiling aanvragen binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van het artikel;

Het product moet in de oorspronkelijke aankoopconditie verkeren: mag op geen enkele manier zijn gebruikt;

Moet in de originele verpakking zijn;

Het product mag geen schade vertonen als gevolg van gebruik.

Als uw bestelling aan bovenstaande vereisten voldoet, hoeft u alleen maar contact op te nemen met ons ondersteuningsteam en de gevraagde gegevens door te geven voor de omruiling of retournering. We staan klaar om uw zaak op te lossen.

Ik heb het product ontvangen, heb een gebrek gevonden en wil het ruilen. SUPER FOX NUTRITION streeft altijd naar de volledige tevredenheid van de klanten. Als u een product heeft ontvangen dat voldoet aan de hierboven genoemde voorwaarden, stuur ons dan een e-mail om de omruiling te regelen. We benadrukken dat u goed moet controleren of het artikel voldoet aan de voorwaarden die zijn vermeld in vraag "01". Als dat het geval is, komt het in aanmerking voor omruiling.

Moet ik betalen voor de omruiling? Dat hangt af van de situatie bij de levering van uw bestelling. We beoordelen de gevallen individueel, zodat we de omruiling op de beste manier kunnen regelen. Daarom kunnen er wel of geen kosten verbonden zijn aan omruilingen. Als het ontvangen product beschadigd is, zijn alle kosten voor retournering voor rekening van SUPER FOX NUTRITION. In situaties waarin de omruiling plaatsvindt vanwege ontevredenheid, zoals de kleur van het artikel, worden deze kosten doorberekend aan de klant.

Ik heb een omruilverzoek ingediend en wil weten wanneer ik mijn nieuwe product ontvang. Zodra we uw bestelling ontvangen, starten we een nieuw bezorgproces. De levertijden van een nieuwe aankoop zijn van toepassing, dat wil zeggen, tot 3 dagen. U ontvangt ook een nieuwe Track & Trace-code om uw bestelling te volgen op de website van de Post.

Ik heb het product ontvangen, maar heb de termijn voor omruiling laten verlopen. Kan ik nog steeds omruilen? Helaas niet. Zoals we duidelijk hebben aangegeven, kunnen we de omruiling niet meer uitvoeren na de vastgestelde termijn. Uw aankoop is na veertien dagen na ontvangst niet meer beschikbaar in ons systeem. Daarom raden we aan het product bij ontvangst te controleren, wat de kans op omruiling vergemakkelijkt.

Ik vond mijn aankoop niet zo leuk, maar zag op de website een ander product dat ik erg leuk vond. Kan ik ruilen voor een ander product? Ja, dat kan. Als uw aankoop voldoet aan de in "01" vermelde vereisten, stuur dan een e-mail naar onze klantenservice met het verzoek tot omruiling. Bij het verzoek tot omruiling moet u per e-mail de link van het gekozen product sturen, met vermelding van kleur en model. Als het product duurder is dan het oorspronkelijke product, sturen we u een aanvullende factuur voor het verschil. Als het bedrag lager is, zullen we de bedragen terugstorten. BELANGRIJK: Voor dit type omruiling zijn de kosten voor het verzenden van het product naar ons distributiecentrum in China/VS voor rekening van de klant. SUPER FOX NUTRITION verbindt zich ertoe om de kosten van omruiling te dekken wanneer deze plaatsvindt vanwege een defect of schade aan het ontvangen product.

Ik wil een omruiling aanvragen, maar ik ben verhuisd. Kan ik het adres wijzigen om de omruiling op het nieuwe adres te ontvangen? Ja, dat kan, maar let op enkele voorwaarden. U moet deze wijziging doorgeven op het moment dat u de omruiling aanvraagt. Op deze manier passen we het adres aan met uw nieuwe gegevens.

E-mail: [uw e-mailadres]
Contact: [uw telefoonnummer]